Keltainen iiiiihana hyasintti

Date
maalis, 22, 2018
Hei nyt on tulossa niin herkullinen pääsiäinen, kun saa värittää sen näillä upeilla, upeilla keltaisilla hyasinteilla.
 

 

En tunnetustikaan ole mikään keltaisen värin ystävä, ja lisäksi vielä aika kyllästynyt perustetenarskuihin, niin voisi ajatella, että nämä keltaiset hyasintitkaan eivät iske. Mutta mitä vielä! Nämä on niin jeeees, että ei parempaa pääsiäiskukkaa voisi ollakaan! Kiitos maailmankaikkeus ja Huiskula, että hyasintteja saa meilläkin nykyisin myös keväällä!

 

 

Tuo kukan keltainen sävy on aavistuksen lempeä. Iiiiihana, aika pastellinen herkku!

 

 

Mutta jotain pientä raffiutta se mielestäni kaipaa kylkeen. Laitoin viisi sinttiä lasiastiaan ja tökin mukaan muutaman pähkinäpensaan oksan, talventörröttäjän ja ruskehtavia höyheniä. Siinä on sopivaa pääsiäismeininkiä, mutta ei kuitenkaan tipuja.

 

 

 

 

I’m in LOVE with these yellow hyacinths. Are you? 💚🌿
 
/Sanna

Related Posts