Syksyinen puutarha: Jardins extraordinaires

Date
marras, 01, 2018

 

No niin, sitten palataan takaisin Pariisiin ja vilkaistaan upeaan Jardins extraordinairesiin, joka löytyy Villages Nature Parisin lomakylästä

 

 

Paikka on aivan unelma varsinkin jos rakastaa heiniä. Heinissä on jotain valtavan kaunista ja erityisesti näin syksyllä, kun ne ovat täydessä koossaan. Yllä ja alla olevissa kuvissa on yhdistetty keltaisia koristeomenapuita ja heiniä, ja tämä kombo sai minut melkein haukkomaan henkeä. Kerrassaan upeaa!

 

 

 

Tämä puutarha on jaettu neljään osioon: vesi, ilma, tuli ja maa. Ne näkyivät erilaisina rakenteina puutarhan eri osissa ja puutarhapeleinä, joita oli kiva lasten kanssa pelata.

 

 

 

Onko sinulla kokemusta käärmeenparroista, noista mustista heinistä? Minulla ei ole, mutta ensi keväänä olen toivottavasti viisaampi, koska koitan yhtä talvettaa penkissä.

 

 

 

Ainut mitä täällä puutarhassa kaipasin olisivat olleet kattavammat listaukset kasvien nimistä. Toisaalta, joskus on hyvä olla vapaalla ilman että menee sen syvemmälle asioihin. Näin koitin asian kääntää.

 

 

 

 

 

Palaan varmasti näihin uskomattomiin syksyn väreihin talven mittaan monta kertaa. Täytyy kyllä sanoa, että syksystä tuli tänä vuonna minulle uusi kevät. Niin upeaa aikaa se on!

 

 

 

 

 

 

Tämä paikka oli kyllä aivan yksi TOP-mestoja mitä puutarhoja olen vuosien varrella nähnyt. Toivottavasti se välittyi sinne ruutujen toiselle puolellekin!
 
 
Greetings from Paris. Jardins extraordinaires at Villages Nature Paris – where the pics are from – must be one of the most beautiful gardens I’ve ever seen. 💚🌿
 
/Sanna

Related Posts