Terassin joulu

Date
joulu, 09, 2018
 

 

Olen hyvin moneen otteeseen hehkuttanut täälläkin miten nautin laittaa terassia aina uudelleen jokaiseen sesonkiin. Nyt sain jokin aika sitten terassin joulun valmiiksi, ja siitä nyt kuvia tässä postauksessa.
 

 

 

Koko terassin joulun pääpaino on ruokapöydässä ja sen päällä olevassa raudoitusverkkorakennelmassa.   

 

 

Raudoitusverkosta roikkuvat veikeät Airamin Eimi-narupallovalot. Ne ovat paristoilla toimivat juuttinarujen varassa roikkuvat pallot, joissa on on-off kytkimen lisäksi kuuden tunnin ajastin ja koukku. Ajastintoiminto on mielestäni kätevä, jos ei halua polttaa valoja läpi yön. Lisäksi raudoitusverkosta roikkuu pienten rautalankapätkien varassa eukalyptuksen ja havun oksia. Ne menevät siinä sen aikaa, kun kevätaurinko alkaa paistamaan, ja tekeekin mieli taas vaihtaa jotain uutta. 

 

 

 

 

Pöydällä valoa tuo Airamin Gen koristeköysi. Se on kyllä todella kiva! Pelkkä valoketjukin olisi ollut oikein mukava, mutta tällainen valmis paksu valotettu köysi sopii tähän mainiosti. Se on kolme metriä pitkä, joten juuri sopiva tähän pöytään. 

 

 

Pöydällä on ruukuissa pieniä sypressejä, kummituspuu ja orjanlaakeri. Pulloissa – ilman vettä – on erilaisia havuja sekä eukalyptuksen ja laakerin oksia. Pöydällä – pullojen ja ruukkujen lomassa – on villiparsan pätkiä.  

 

 

 

Laitoin myös ihan pieniä havun pätkiä roikkumaan päätyseinälle pienten lippuviirien seuraksi.

 

 

Ihana, ihana jouluinen tunnelma, joka näkyy sisälle olohuoneen ikkunasta.

Oletko sinä laittanut terassin tai parvekkeen valmiiksi jouluun?

My terrace has a very christmassy feel at the moment. Atmosphere comes from Airam’s Eimi narupallo and Gen koristeköysi lights and branches of different conifers and eucalyptus. 
 
/Sanna

Related Posts