Persikkainen kimppu

Date
huhti, 29, 2019

 

 

Rakastan persikkaisia ja hieman utuisia kukkien sävyjä. Onneksi nykyisin on saatavilla paljon poltettuja ja murrettuja sävyjä, koska ainakin minusta ne ovat niitä kauneimpia. Monet kirkkaat värit hyppäävät pahasti silmille – ainakin vielä. Sekin aika saattaa joskus koittaa että niistä tykkäilen. Never say never. Mutta nyt edelleen sydän sykähtelee näille murretuille sävyille. 

 

 

 

 

Tätä kimppua lähdin siis suunnittelemaan murretut ja utuiset oranssit mielessäni. Ruusut ja jaloleinikit siihen kutsuun vastasivat. Halusin yhdistää niihin valkoista ja ruskeaa. Ja taas kerran, mukana on tuoreiden kukkien lomassa kuivamateriaaleja.

 

 

 

Kimpussa on:
ruusuja, jaloleinikkejä, leijonankitaa, tasetteja, kuuruohoa, törmäkukan siemenkotia ja oksia.

 

Ja taas kerran väreihin sopivat silkkinauhat viimeistevät lookin.

 

 

 

Tässä kimppu morsiamelle, joka  menee juuri tähän aikaan vuodesta naimisiin.

 

 

Ihanaa viikkoa! Seuraavaksi tänne onkin luvassa vähän ulkopostausta puutarhasta.

Kaikki kuvat: Katri Haavisto Photography

This is a very peachy bouquet with a hint of white and brown. I think it matches quite well to this spring season.
 
/Sanna

Related Posts