Jouluterveiset Tukholmasta 1/3 – Rosendals Trädgård

Date
joulu, 13, 2019
 
Tämä joulunalusaika on töissä ihan todella hektistä aikaa, ja samalla pitäisi perheen joulua myös laittaa, joten stressisoppa on valmis. Huomasin, etten ole tämän takia kerennyt tännekään mitään vielä joulukuun aikana kirjoittamaan. Ja se on sääli. Nyt siihen tulee kuitenkin pieni muutos. Olin alkuviikosta käymässä Tukholmassa puutarhamyymäläkierroksella katsastamassa heidän jouluaan. Kirjoittelen teillekin tänne sieltä kolmen postauksen verran vielä ennen jouluaattoa. Toivottavasti saatte näistä yhtä paljon inspitaatiota kuin minäkin sain! Nämä kuvat ovat Rosendals Trädgårdista.

Libanoninsetrit (Cedrus libanoni) ovat vähän kookkaampia kuin meillä täällä. Minullakin on terassilla yksi, mutta se on totta tosiaan yksi kymmenesosa tästä. Mutta ihana anyway! Ihan huippu joulupuu.

Se toisenlainen joulupuu – jämälaudoista.

Ihania valkoisia joulutulppaaneja. Meillä näitä saa yleensä punaisena, mutta valkoinen on best!

Kiva havutasseliköynnös on yksinkertaisuudessaan erittäin viehättävä. Ja rungolliset atsaleat ja myrtit <3

Huikean ihanaa ruukkuvalikoimaa.

Jouluistutuksissa on käytetty paljon viherkasveja. Muutenkaan ne eivät huuda joulua, vaan ovat hillittyjä ja luonnonläheisiä. Tonttuja, hilettä tai muovia ei juurikaan näkynyt.

Pienet mehiruusukkeet kuuluvat ruotsalaisiin jouluistutuksiin.

Kransseja, kransseja. Niitä oli joka paikassa runsaasti. Tietenkin!

Palaan pian seuraavan postauksen kanssa <3 I miss my blogi! Sitä, että saan jakaa teille näitä asioita mistä itsekin innostun. Nähdään pian!

/Sanna

Related Posts